Informatie

Band stage

Programma

Het festival kent niet één grote mainstage waar het allemaal maar moet gebeuren, maar vier kleinere festival area's. Hier kun je feesten, genieten, lekker chillen en biertjes drinken.Voor de invulling van het programma proberen onze programmeurs een gezonde mix van lokale helden, talenten en toerende acts te maken. Genre's zijn o.a.: Techno, Psy-trance, Reggae, Rock, Pop, Indie, House, Drum n Bass, Trap, Dub Step en Future.

Locatie

Het festival vindt plaats op het Carillonveld op het terrein van de Universiteit Twente. Het festival is makkelijk met de fiets, auto en openbaar vervoer te bereiken. Bekijk hier de kaart.

Met de fiets of de Auto
Drienerlolaan 10 
Enschede, Nederland
Vanaf de A35, afslag Enschede West

Met de Trein
Vanaf station Enschede Drienerlo is het 10 minuten lopen naar de campus van de Universiteit Twente

Tijden

Green Vibrations begint om 13:30 en eindigt om 00:00 

Afterparty

Dit jaar is de Afterparty in het Bolke aan de molenstraat in Enschede. Het Bolke is vanaf de campus in één rechte lijn naar het centrum van Enschede. Hier kun je door kunt dansen tot in de vroege uurtjes. Toegangsbandjes hiervoor zijn alleen op de dag zelf te koop. Als festivalbezoeker krijg je korting op de afterparty en betaal je 3 euro. Niet festivalbezoekers kunnen vanaf 23:00 aan de kassa van de afterparty locatie terecht. De capaciteit is beperkt dus haal snel je bandje!

Tickets

Kaarten kun je wanneer de voorverkoop begint hier kopen

Vanwege de in Nederland geldende wetgeving met betrekking tot alcohol geldt er voor toegang tot het festival een minimumleeftijd van 18 jaar.

Drugs

Op Green Vibrations geldt de Nederlandse wetgeving met betrekking tot hard en softdrugs. Overtreders worden van het festivalterrein verwijderd. 

Eten, drinken en winkelen

Op het festival zijn verscheidene kraampjes en food trucks aanwezig. Vlees, vegetarisch, vette hap of haute cuisine we hebben van alles. 
Er is bij elke stage een bar waar je je Green Vibrations Beker kan laten vullen!.  Ook hebben we een festival markt heel veel toffe kleine kraampjes. Hier kun je even bijkomen, chillen en winkelen.

De Beker

Elk jaar heeft de onze festival beker een nieuw ontwerp. Het mooie is dat hij na afloop gewoon mee naar huis mag.
Dat staat niet alleen mooi in de kast maar scheelt ook nog eens een berg afval. Daarnaast kan er ook nog eens lekker veel in, namelijk 0,4 Liter! Als je je beker kwijt raak kun je tegen betaling van één munt een nieuwe halen bij de bar!

Het polsbandje

Bij binnenkomst van het festival krijg je van ons een bandje. Raak hem niet kwijt want hiermee heb je niet alleen toegang tot het festival maar ook tot de afterparty. 

Meehelpen

Green Vibrations is een non-profit organisatie en zijn daarom afhankelijk van vrijwilligers die samen het festival tot een succes maken. Meer informatie over wat vrijwilligen bij Green Vibrations inhoud vind je hier. Wil je ons beter leren kennen volg ons dan op facebook en kom langs op één van de door Green Vibrations georganiseerde pre-party's.