Green Vibes Food2

Food line-up!

Jaaaa, geen festival zonder foodtrucks! Ook dit jaar hebben we weer een goede selectie weten te maken. Voor ieder wat wils. Van een lekker hollands frietje tot een vegetarische wrap: alles is aanwezig. Check snel de food line-up hieronder zodat je jezelf alvast kan lekker maken voor donderdag!

SpaanSe ChurroS
Wie: Spaanse ChurroS
Wat: Churros en nachos
Een naam die zegt waar het op staat: Spaanse Churros! De heerlijke zoete gefrituurde deegstengels komen naar Green Vibrations deze Hemelvaart. En wat zijn we daar blij mee! Churros zijn de nieuwe oliebollen en laten we daar nou net heel erg van houden. De churros worden vers bereid en zo wordt de verspilling van voedsel zoveel mogelijk tegengegaan.

Don-lau
Wie: Don-Lau
Wat: Caribische Gerechten
Kip en vegetarische quesadillas, maïskolven en mexicaanse taco’s in overvloed bij Don-Lau. Don-Lau probeert smaken uit Zuid-Amerika en Centraal-Amerika, en dan met name uit het Caribische gebied, te combineren in een foodtruck! Alle ingrediënten zijn natuurlijk en worden vers bereid. We weten niet hoe het met jou zit, maar wij gaan hier wel van watertanden. Zeker niet overslaan!

Tante Ans
Wie: Tante Ans
Wat: Pannenkoeken
Jaaa in een knots roze caravan verkoopt Tante Ans echte Hollandse pannenkoeken. Deze door iedereen geliefde lekkernij, is biologisch en er zijn genoeg vegetarische opties.

Madame Jeanette
Wie: Madame Jeanette
Wat: Huisgemaakte wraps
Allemaal verschillende huisgemaakte wraps die ter plekke worden gemaakt en gerold in de foodtruck. Daarbij zijn alle wraps ook nog eens veganistisch én biologisch! Dus helemaal hip! Naast deze zeer aanlokkelijke wraps kan er ook gesmuld worden van een vegan brownie.

Bei BobO
Wie: Bei BobO
Wat: Chai Tea en snacks
Bei BobO reist af naar Green Vibrations met de beste chai van Nederland. Met een zelfgemaakte masala mix is deze chai tea dan ook echt niet te missen. Spice up your life en neem eens een theetje in plaats van een biertje.

Saigon Streetfood
Wie: Saigon Streetfood
Wat: Vegetarische loempia’s
Je bent vast wel bekend met het fenomeen ‘de loempia’ en als je al aardig wat jaartjes vertoeft in Enschede en omstreken is de kans groot dat je Saigon Streetfood’s loempia’s wel eens hebt gehad. Lekker hè? Nou komt goed uit, want met Green Vibrations 2017 komen ze naar het Carillonveld om onze hongerige maagjes te vullen met vers gebakken loempiaatjes.

Snackworld
Wie: Snackworld
Wat: Friet
Geen festival zonder gouwe ouwe gele frieten. Een festivaldag geen friet gegeten is een dag niet geleefd, en daar zweren we bij. Daarom is Snackworld er de 25e bij! Lekkere porties friet met sauzen in alle soorten en maten. Hier worden wij heel blij van, jij ook?